1515595120jidelni-listek.jpg

Restaurant

Monday 20.5.2019

Snack:
Čočková s uzeninou (1,6,9) 0 CZK

Main food 1:
Kuřecí soté na paprice se žampiony, dušená jasmínová rýže (1,3,6,7,9) 150 g 135 CZK

Hlavní chod 2:
Krémové kroupoto se špenátovým pestem, glazírovaným bílým chřestem a parmazánem (1,6,7,9,12) 200 g 155 CZK

Hlavní chod 3:
Variace salátů s medovým dresinkem, cherry rajčátky a balkánským sýrem, rozpékaná bagetka (1,3,7,10) 200 g 129 CZK

Hlavní chod 4:
Čočková s uzeninou/ Vepřová panenka plněná baby špenátem a mozzarellou s bramborovým pyré/ Domácí zákusek (1,3,6,7,9) 200 g 205 CZK

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši
Warning
Close