1515595120jidelni-listek.jpg

Restaurant

Sunday 21.7.2019

Snack:
Fazolová polévka s uzeninou (1,6,9) 55 CZK

Main food 1:
Smažená vepřová krkovice se šťouchanými brambory, křehký salátek (1,3,7) 130 g 155 CZK

Hlavní chod 2:
Mexická pánev (panenka, chilli, fazole, kapie), steakové hranolky (6,9) 130 g 169 CZK

Hlavní chod 3:
Kuřecí steak s grilovaným Hermelínem, grenaille brambůrky, brusinkový sos (6,9) 150 g 188 CZK

Hlavní chod 4:
Roštěnec v hrubozrnné soli na variaci salátů s kousky mozzarelly a cherry rajčátky, rozpékaná bagetka (1,3,6,7) 250 g 165 CZK

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši
Warning
Close