1515595120jidelni-listek.jpg

Restaurant

Monday 17.2.2020

Snack:
Gulášová polévka (1,6,9) 0 CZK

Main food 1:
Kuřecí soté s hlívou ústřičnou a zeleninou, dušená jasmínová rýže (1,6,7,9) 130 g 145 CZK

Hlavní chod 2:
Pohanka s konfitovanou červenou řepou, kozím sýrem a lístky polníčku (6,7,9) 250 g 145 CZK

Hlavní chod 3:
Gulášová polévka/ Krémové risotto s krevetami, lístky rukoly, bílým vínem a parmazánem / Domácí zákusek (1,3,4,6,7,9,12) 250 g 215 CZK

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši
Warning
Close