1515595120jidelni-listek.jpg

Restaurant

Wednesday 18.9.2019

Snack:
Brokolicová s vejcem (1,3,7,9) 0 CZK

Main food 1:
Maďarský kuřecí perkelt se zeleninou a máslovými nočky (1,3,6,7,9) 130 g 139 CZK

Hlavní chod 2:
Uzená vepřová kýta s hrachovým pyré, pečená šalotka, kyselý okurek, domácí chléb (1,3,6,9) 100 g 139 CZK

Hlavní chod 3:
Grilovaný hermelín na variaci salátů s medovým dresingem, cherry rajčátky a rozpečenou bagetou (1,3,7,10) 100 g 145 CZK

Hlavní chod 4:
Brokolicová s vejcem/ Tagliolini ala Carbonara s pancettou a parmazánem/ Domácí zákusek (1,3,6,7,9) 250 g 195 CZK

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši
Warning
Close