Moderní česká a beskydská kuchyně

Restaurace FREUD

Jídelní lístek Denní menu


KUCHYNĚ V PEČLIVÝCH RUKOU

V restauraci důsledně preferujeme použití surovin, které jsou pro region charakteristické, a jejichž cesta do naší kuchyně trvala co nejkratší dobu. Proto využíváme produktů místní farmy, sezónní zeleniny a dalších zdrojů.

Věříme, že poctivá a pečlivě připravená kuchyně se základy na Beskydsku, ale i v Čechách a na Moravě, jsou to, co návštěvníci nejvíce ocení. Zaměřujeme se na tradiční recepty v moderním a svěžím podání.

 

DOMÁCÍ DEZERTY I NOVÉ METODY PŘÍPRAVY

Velmi si zakládáme na tom, že v kuchyni také pečeme. Od domácího pečiva, přes různé druhy zákusků až po vlastní výrobu dezertů, vše v Restauraci FREUD je místní – u nás vyrobené.

Při vaření se necháváme provázet tradičními principy a postupy, ale sázíme i na modernější a méně obvyklé způsoby. Například některé masa připravujeme ve vakuové lázni typu sous-vide, což jim dodává fascinující chuť a vůni.

 

VINOTÉKA Z CELÉHO SVĚTA

Milovníkům vína můžeme nabídnout zážitky s chutí a vůní jak odrůd moravských, tak i z mnoha dalších částí světa – v bílém, červeném, růžovém, ale i šumivém podání.

Díky úzkému vztahu s drobnými vinaři, jako je třeba vinařství Weingut Christen, máme v nabídce i širokou paletu kvalitní rozlévaných vín, která se hodí jak k jídlu, tak i samostatnému večernímu popíjení s přáteli.

 

 

PROLISTUJTE SI JÍDELNÍ A VINNÝ LÍSTEK

 

OTEVÍRACÍ DOBA

po–čt, ne: 11–21 hod.
pá-so: 11-23 hod.

Rezervace a informace na telefonu +420 558 682 226