1515595120jidelni-listek.jpg

Restaurace

Středa 14.11.2018

Polévka 1:
Silný domácí vývar s játrovými nočky, zeleninou a nudlemi (1,3,6,7,9) 39 Kč

Hlavní chod 1:
Svíčková na smetaně s domácím houskovým a karlovarským knedlíkem (1,3,7,12) 100 g 125 Kč

Hlavní chod 2:
Zastřené vejce, cizrna s tomaty, pečenými grenaille brambůrky s trhaným salátem (3,9) 200 g 125 Kč

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši
Upozornění
Zavřít