1515595120jidelni-listek.jpg

Restaurace

Čtvrtek 25.4.2019

Polévka 1:
Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,7,9) 39 Kč

Hlavní chod 1:
Vídeňský vepřový guláš s osmaženou cibulkou a houskovým knedlíkem (1,3,6,7) 130 g 135 Kč

Hlavní chod 2:
Variace salátů s hořčičným dresingem, cherry rajčátky, balkánským sýrem a rozpékanou bagetkou (1,3,7,10) 200 g 135 Kč

Hlavní chod 3:
Hovězí vývar s masem a nudlemi; Rolovaný králičí hřbet plněný baby špenátem s kořenovou zeleninou, pancettou a ricottovými noky; Domácí zákusek (1,3,7,9,12) 150 g 195 Kč

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši
Upozornění
Zavřít