1515595120jidelni-listek.jpg

Restaurace

Neděle 16.6.2019

Polévka 1:
Valašská kyselice (1,7,9) 59 Kč

Polévka 2:
Krém z červené řepy se zakysanou smetanou (1,7,9) 49 Kč

Hlavní chod 1:
Pečená jitrnice s dušeným hlávkovým zelím a mačkaným bramborem (1,7) 200 g 145 Kč

Hlavní chod 2:
Hovězí Stroganoff podávaný s jasmínovou rýži (7,9,10,12) 150 g 185 Kč

Hlavní chod 3:
Pomalu pečené krůtí kolínko v rajčatovém základu, bramborová kaše (7,9,10) 400 g 195 Kč

Hlavní chod 4:
Steak z tuňáka v sezamové krustě s restovanou cuketou a bramborovým pyré (4,7,11) 200 g 240 Kč

Hlavní chod 5:
Anglický roastbeef na listech trhaného salátu s cherry rajčátky a dijonským dresingem, domácí pečivo (1,3,7,10) 250 g 175 Kč

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši
Upozornění
Zavřít