1515595120jidelni-listek.jpg

Restaurace

Úterý 21.1.2020

Polévka 1:
Kozí brada s domácím špekem (1,7,9) 0 Kč

Hlavní chod 1:
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, šťouchaný brambor (1,6,9,12) 120 g 139 Kč

Hlavní chod 2:
Pohanka s konfitovanou červenou řepou, kozím sýrem a lístky polníčku (7,10) 250 g 145 Kč

Hlavní chod 3:
Kozí brada s domácím špekem/ Krémové risotto s krevetami, lístky špenátu, bílým vínem a parmazánem/ Domácí zákusek (1,3,4,7,9,12) 250 g 205 Kč

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši
Upozornění
Zavřít