1515595120jidelni-listek.jpg

Restaurant

Tuesday 14.7.2020

Snack:
Silný domácí vývar, hovězí maso a zelenina, nudle, listová petržel (1,3,6,9) 0 CZK

Main food 1:
Krůtí soté, pečená zelenina a hlíva ústřičná, jasmínová rýže (7,9,10) 130 g 159 CZK

Hlavní chod 2:
Pasta a domácí pesto, restovaný ledový salát, uzený losos a citronový olej (1,3,4,7,8) 200 g 156 CZK

Hlavní chod 3:
Salát z křupavých lístků pečená červená řepa, čerstvý tvaroh a kozí sýr, opékaná pohanka a domácí pečivo (1,3,7,9,10,12) 160 g 149 CZK

Výpis alergenů

  • 1. Obiloviny obsahující lepek
  • 2. Korýši
  • 3. Vejce
  • 4. Ryby
  • 5. Podzemnice Olejná (arašídy)
  • 6. Sójové boby (sója)
  • 7. Mléko
  • 8. Skořápkové plody
  • 9. Celer
  • 10. Hořčice
  • 11. Sezamová semena (sezam)
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany
  • 13. Vlčí bob (lupina)
  • 14. Měkkýši
Warning
Close